Referencer

Udtalelser fra nogle af mine kunder og kursister

Hvad siger andre om mig

Kontakt mig her

Tak for et enormt spændende foredrag i søndags.

Jeg har før taget tests som MBTI og Enneagrammet, men jeg synes, det er svært at bruge dem til noget konkret. Det virker, som om jeres talenttest er langt mere anvendelig i hverdagen.

Endnu engang tak for dit inspirerende foredrag, der har sat gang i en masse tanker hos mig.

Mette Bundgaard Laursen
Mensa

Iris er En begavelse af rang – stort talent i sig selv. Iris har på ganske få timer formået at synliggøre de styrker der ligger i vores teams forskellighed. Hun har også været en stærk sparring for ledelsen omkring strategi og processer i forhold til projektstyring. At arbejde med ens talenter og ens medarbejders talenter giver meget hurtig effekt og det er ligesom at få installeret i GPS – nu er vejen frem sole-klar.

Rene Hansen
CEO at Your Business ApS

Foredraget var rigtig godt. Du har en god og sjov stemning og anden del af foredraget da workshoppen kom til, blev det også seriøs. På den måde en rigtig god kombination.

De værktøjer vi blev præsenteret for var rigtig gode. Da vi fortsatte vores møde med 3 indlægsholdere blev mojo temaet brugt mange gange. I forbindelse med opnå resultater inden for karrieren, skabe resultater m.m. Så vælger man at bruge kombinationen af livstemaerne med handleplanen så kan man nå langt.

Erol Alcevski
Arbejdernes Landsbank

Et meget givende og inspirerende foredrag , hvor jeg virkelig fik noget at tænke over..
Jeg blev inddraget i foredraget , som var med til at gøre det meget livligt og håndgribeligt.
Iris og hendes talent analyse kan klart anbefale.

Martin
Regionschef – Netsøg Sjælland

Iris Engelunds er en gribende og engagerende foredragsholder. Hendes måde at bringe vores TALENTER i spil i arbejdslivet går rent ind. Jeg kunne se både mig selv, og mit team og nogle vores udfordringer i hendes farverige ord. Umiddelbart efter foredraget tog jeg det i brug hjemme i organisationen, og vi fik løst op for en konflikt samme dag. Det er interessant at lære på så legende og samtidig effektiv facon

Bjarke Nielsen
Partner, Cand. Merc.

”Tak for et godt oplæg der kom hurtigt til kernen, var konkret og ikke mindst effektivt, da man ikke kan undgå at reflektere over emnet og sig selv med det samme, eftersom emnet er ret så vigtigt for enhver medarbejder der ønsker at gøre indtryk, opnå resultater, udvide sit netværk og have et godt samarbejde med andre. At du oveni er en levende underviser der inddrager kursisterne og netop selv udstråler den positive energi du underviser om, gør blot hele oplevelsen endnu bedre. Jeg gik selv fra mødet med flere tanker og en beslutning om at afprøve tingene med det samme i min omkreds”.

Jacob
Produktchef, Satair

Igennem tre forløb, har jeg haft stort udbytte af samarbejdet med Iris Engelund.
Iris forskellige uddannelser, brede erfaring samt hendes let-anvendelige værktøjer har gjort, at jeg på kort tid har lært at kommunikere langt bedre med både min leder og mine medarbejdere.
Som led i vort igangværende trivsels- og performanceprojekt, har Iris på konstruktiv facon interviewet mine medarbejdere, kortlagt deres frustrationspunkter og på bare to uger har vi igangsat første store forbedring med stor medarbejderindlevelse og -tilfredshed. Forbedringer vi, i en travl hverdag, ikke kunne have udført uden Iris Isabella. Vi fortsætter ledersparring og -udvikling i tiden fremover og jeg har store forventninger.

Kim Lentz-Greve
Konsulent- og Supportchef, Futurelink ApS, Lyngby

Jeg har virkelig fået en masse energi af vores møde. Jeg er klar til begynde at arbejde med min egen profil samt mine medarbejders. Jeg har faktisk lige givet en opgave til min Grøntchef, som passer ind i hans profil. Hvor jeg har selv lavet forarbejdet med min egen brainstorm, og ladet ham arbejde videre med analyse-delen. Det er bare vildt fedt! 🙂

Jeg synes du gav mig en rigtig god talent coaching, som er håndgribelig og jeg kan arbejde med. Jeg kan allerede mærke at min hjerne er begyndt at tænke i de baner hvor jeg lytter efter andres talenter for at kunne kommunikere bedre og motivere og fodre deres talent. Når jeg er tilbage fra ferie (uge 21) vil jeg invitere alle mine ledere ind til en snak om hvordan de vil beskrive professionalisme. Jeg håber inde for kort tid at kunne klarlægge de øverste 3 talenter hos mine 6 ledere, så det bliver nemmere at arbejde med dem.

Det der også har været en stor hjælp er at jeg nu kan acceptere at mine medarbejdere ikke har samme tempo som jeg selv. Det har tidligere været til stor frustration, hvilket har kostet en hovedpine eller to.

Niels Hjermlind
Grøntchef Kvickly

Efter at have taget en online talent-test, deltog jeg I en foredrag som underbygget testen. Det kan beskrives med ét ord: SUPER…!
Efterfølgende har jeg fået en udbydende forklaring på min talentrapport, og har haft stor fornøjelse og glæde af denne udbydende forklaring.

Som ejer og leder at en mindre virksomhed, vil jeg se det som usandsynligt, at jeg ansætter medarbejdere uden de har gennemgået talent-testen.

Tak for et godt foredrag, og fremadrettet samarbejde.

Christian Steenfat
Direktør , Netsøg - Dit lokale forretningsnetværk

Det var rigtig godt – meget brugbart, dejligt. Mark har allerede mange ideer både i forhold til os og til den verden han er en del af på arbejdet – og jeg ser med større fascination og glæde på den idé-righed, end jeg har gjort på det seneste. God måde at blive mere bevidst i sine observationer og dermed også mine og vores reaktioner. Endnu en gang tak 😉

De bedste hilsener

Marianne Malm
cand. psych

Kære Iris,

Jeg siger også tak for en spændende coaching i går.
Mit lærende talent blev jo ‘bespist’ – herligt…

Fantastisk at du vil holde ører åbne på mine vegne – det sætter jeg meget stor pris på 🙂
Det var absolut brugbart, meget spændende. Og en rar fornemmelse af arbejde med sine talenter, der helt automatisk stempler ind og ud, når de stimuleres eller ikke. Helt anderledes end at tale om sine kompetencer, resultater – alle de ‘kolde’ facts, som efter min bedste overbevisning ikke giver en skarp profil på et menneske.
Jeg vil forsøge at bruge og inkorporere min nye viden om talenter i min jobsøgning samt kommunikation i mit netværk.

Charlotte Birkelund Rahe
Rahe

Hej Iris.

Tusind tak for i dag, det har virkelig været inspirerende.
Det er et simpelt og overskueligt system
Når resultatet bliver formidlet kompetent og specifikt til den enkelte bruger, kan alle få glæde af det.
Vi har lært at se hinandens talenter som noget, der kan hjælpe os til at hjælpe hinanden og kommunikere bedre. Vi taler om vores venners tydelige talenter og er måske på vej til at være mere tilgivende overfor dem, hvis nontalenter er vores talenter. Tak Iris. Måtte alle drage nytte af dette fede værktøj!

Ziff og Frederik

Hermed lidt feedback på dit foredrag i BearsPLUS 2,0.

Vi havde den store glæde, at have Iris Isabella Engelund som foredragsholder.

Foredraget ”Sæt dit talent i spil” blev rigtig modtaget til vores morgenmøde.

Tilbagemeldinger lød sådan.

” Den måde vi kan bruge vores talenter i vores daglig arbejdsdag er spot on”

” Spændende måde at se sig selv, men også på min arbejdsplads”

” Det skal bruges i vores organisation – Så bliver vi langt mere effektive”

” Interessant måde at lære på. Som at leg på, men også effektivt.

Anders Andersen
Sponsorchef - Bakken Bears

Tak for et godt foredrag. Jeg synes det gjorde lige hvad det skulle! Stof til eftertanke, humørspredning, refleksion over egen praksis og meget andet.
Jeg har fået rigtig god respons på dit foredrag efterfølgende, så det skal jeg gerne anbefale:-)

René Jakobsen
Feldballe Friskole

Foredragsholderens tema var meget interessant og gav stof til eftertanke.
Interessant emne.
Lærte en del af foredraget.
Foredraget gav lidt indsigt i vores forskelligheder.
Spændende foredrag.
Et sjovt foredrag med stof til eftertanke.
Foredraget var godt og kunne godt tænke mig , der blev lavet en kursusdag om emnet.
Inspiration fra foredraget på forskellige talenter og har anbefalet det på min arbejdsplads.
Et fantastisk foredrag.
Lærte noget om personlighed og hvordan den kommer til udtryk.
Et tankevæggene foredrag, som gav rigtig god mening.
En ”wow” oplevelse i forhold til talent foredraget.

Mogens Eriksen
Teknisk Landsforbund

Hej Iris
At deltage på dit kursus har bogstavelig talt givet mig et nyt liv.
Det er store ord – men ikke desto mindre rigtigt.
Jeg er dig stor tak for, at vore veje er krydset.

Jeg er efter 25 års partnerskab i Antracit startet for mig selv som konsulent og vejleder med et miks af produkter bestående af
Databaseopgaver i tilknytning til Antracit (15%)
FLIER – app for netværk (15%) og
som seniorkonsulent hos Musskema.dk (70%)

Jeg fik modet til at springe ud på dybt vand efter at have set din analyse af mig, og fik indset at jeg rent faktisk er god til det jeg laver.
Jeg fik det job/opgaven som seniorkonsulent som jeg nævnte for dig i mailen nedenfor.

Det sjove var, at musskema.dk faktisk havde haft mig i kikkerten for et job. Det tog derfor ikke lang tid før at aftalen var på plads.

Nu ligger der er stort arbejde foran mig med at bygge det nye op.
Det skal nok gå – jeg kigger jo bare efter mine talenter.

Og kan jeg ikke, er jeg sikker på at du kan hjælpe.

Endnu en gang – tak for et godt kursus.

De bedste hilsener
John

John
Antracit

Med god energi og et vindende væsen guider Iris os igennem et univers, som vi egentligt godt kender, men ikke altid får italesat. Fyldt med humor og masser af eksempler fra hendes eget liv formår Iris at sætte fokus på de situationer, der opstår, når personer med forskellige talenter mødes. Og det er uanset, om det er privat eller på arbejdspladsen.

For mig – og min afdeling – har rejsen med Iris betydet, at vi har fået en ganske særlig indsigt i hinandens måde at håndtere vores arbejdsdag på. Vi kan, med glimt i øjet, drille hinanden med ”bagsiden af vores talenter” og på den måde bygge videre på de gode relationer i stedet for at blive irriteret på hinanden.

Jeg kan kun anbefale at tage på talentrejse med Iris som rejseleder.

Bente Bauer
Marketing- og kursuskonsulent

“Tak Iris Isabella Engelund for super fedt talent til succes arrangement idag”

Bent-Erik Munch
Underviser & SKP instruktør hos NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN

I Vej-EU har vi brugt Iris Engelund til at hjælpe os med at afklare vores talenter, forstå hinandens talenter og respektere hinandens talenter. Det har hun gjort på en professionel måde og åbnet vores øjne for hinandens talenter, så vi kan få mest ud af vores talenter.

Hun er god til at blande teori sammen med eksempler fra hverdagen, følge op på de aftaler vi har indgået med hinanden samt sørge for at vi kommer i mål 🙂

Betina Kragh Flansmose
Kursuskoordinator
Iris Engelund, www.irisengelund.dk sæt dit talent i spil

Vil du vide mere om talenter?

Skriv din e-mail her og modtag løbende ny viden inden for strategisk talent-udvikling og hør om de erfaringer og resultater, der bliver skabt ved at sætte fokus på talenter. 

Du vil modtage viden ca. 12 gange om året. 

 

Du er hermed lukket indenfor i klubben. Glæd dig til masser af viden!