Testimonials

 

 

Udtalelser fra nogle af mine kunder og kursister

Hvad siger andre om mig

Testimonial formular

Har du lyst til at give dit testimonial

Testimonials fra tidligere kursister

“Et stort skub i retning mod High Performance!
Igennem mit forløb hos Iris, formåede jeg at blive meget mere bevidst omkring mine styrker og svagheder. Ved at få afdækket mine skjulte talenter, har jeg opdaget, at jeg tidligere har presset mig selv til at arbejde på en måde, der ikke var komplimentet med hvem, jeg er som menneske og person. Med Iris’ hjælp er jeg blevet meget mere bevidst omkring, hvordan jeg aktiverer mig selv, og holder mig topmotiveret frem mod mine mål.
Det kan i særdeleshed ses i de resultater jeg leverer på mit arbejde, da jeg i perioden, jeg havde mit forløb hos Iris, formåede at levere over index 200 i mit salgsjob med fokus på at blive high performance sælger.

Så herfra skal der lyde et stort TAK for hjælpen.

Det er fantastisk hvordan det at investere i sig selv, tjener sig selv hjem både på det økonomiske og personlige plan.
Jeg kan anbefale Iris varmt til alle, som ønsker at tage sig selv til det næste niveau”.

Patrick Hjortbøl
Sikkerhedskonsulent Erhverv - Verisure

“Med talentarbejdet er det meget befriende ikke at skulle puttes ind i en kasse.
En virkelig god vitaminindsprøjtning til vores team og super brugbart i hverdagen.
Mange personlighedsprofiler ender som regel med, at man bliver sat ind i en kasse, og når først man er blevet sat ind i en kasse, bliver man automatisk påduttet at være ”en bestemt type”, som kan være svær at bryde ud af og navigere i.

Efter introduktionen til at arbejde med talenter, er vi kommet ud af kasserne og har mere fokus på de forskellige talenter, vi hver især har. Vi taler jævnligt om vores talenter og har en meget større forståelse, åbenhed og bevidsthed omkring vores styrker og hvad der motiverer os hver især. I den daglige kommunikation, er det også nemmere at tale om talenter – det er meget mere ”spot on”. Vi er kommet ned på et detaljeniveau, der er ukompliceret og håndgribeligt i hverdagen :-)”.

Ulrikke Benzon Penter
Produktspecialist, Coop Trading A/S

“Hej Iris.
Tak for en super dag. Fedt at få ens, til tider, “frustrationer” skemalagt. Det er helt klart, at det har givet nogle nye handlemuligheder, og en større forståelse for mine kollegaer, deres forser og deres mangler.
Jeg vil klart bruge det i fremtiden, hvis der ikke skal mere til for at få kollegaerne til at gå glade på arbejdet. Jeg ville være et stort fjols, hvis jeg ikke bruger denne nye viden.

PS: Det hjælper også på indlæringen, når foredragsholderen er super charmerende”.

Bjarne Rasmussen
Scandic Sluseholmen

“Foredraget var rigtig godt. Iris har en god og sjov stemning og anden del af foredraget, da workshoppen kom til, blev det også seriøst. På den måde en rigtig god kombination.

De værktøjer vi blev præsenteret for var rigtig gode. Da vi fortsatte vores møde med tre indlægsholdere blev mojo temaet brugt mange gange. I forbindelse med at opnå resultater inden for karrieren, skabe resultater m.m. Vælger man at bruge kombinationen af livstemaerne med handleplanen, så kan man nå langt”.

Erol Alcevski
Arbejdernes Landsbank

“Iris Isabella Engelund lavede et fantastisk sommerarrangement i 2017 for vores virksomhed med udgangspunkt i sit arbejde med talenter og på anbefaling fra en af virksomhedens medarbejdere.

På baggrund af dette sommerarrangement valgte vi efterfølgende Iris Isabella Engelund som coach og proces facilitator i arbejdet frem til gennemførelsen af APV hos os. Hele forløbet blev en succes for alle involverede parter.

Iris Isabella Engelunds arbejder tillidsfuldt og systematisk med dataindsamling, via talentanalyser, men har også en dyb og særdeles god fornemmelse og intuition for hvad der sker med og mellem mennesker, og hun tager sjældent fejl.

Hele forløbet strakte sig over 5 måneder, og har givet virksomhedens medarbejdere, det bedste fundament for deres og virksomhedens fortsatte udvikling”.

Henrik Harder
Sekretariatschef. VEJ-EU

“Iris Engelund er en gribende og engagerende foredragsholder. Hendes måde at bringe vores TALENTER i spil i arbejdslivet går rent ind. Jeg kunne se både mig selv, mit team og nogle af vores udfordringer i hendes farverige ord. Umiddelbart efter foredraget tog jeg det i brug hjemme i organisationen, og vi fik løst op for en konflikt samme dag. Det er interessant at lære på så legende og samtidig effektiv facon”.

Bjarke Nielsen
Partner, Cand. Merc.

“Igennem tre forløb har jeg haft stort udbytte af samarbejdet med Iris Engelund.
Iris forskellige uddannelser, brede erfaring samt hendes let-anvendelige værktøjer har gjort, at jeg på kort tid har lært at kommunikere langt bedre med både min leder og mine medarbejdere.
Som led i vort igangværende trivsels- og performanceprojekt, har Iris på konstruktiv facon interviewet mine medarbejdere, kortlagt deres frustrationspunkter og på bare to uger har vi igangsat første store forbedring med stor medarbejderindlevelse og -tilfredshed. Forbedringer vi, i en travl hverdag, ikke kunne have udført uden Iris Isabella. Vi fortsætter ledersparring og -udvikling i tiden fremover, og jeg har store forventninger”.

Kim Lentz-Greve
Konsulent- og Supportchef, Futurelink ApS, Lyngby

“l min hverdag bruger vi Iris talentprofilet til ansættelser for at se, om vi har fat i den rigtige kandidat. Der er mange som efterhånden er godt trænet i at sige de rigtige ting til en samtale. Med talentprofilerne får jeg den rigtige indsigt på vores kandidater og den vej kan finde den helt rigtige person som passer til teamet.

Yderligere har vi brugt Iris til en teamdag, hvor alle medarbejder har fået indsigt i det at arbejde med talenter. Her er hvad en af dem siger:

“For det første synes jeg, at det har været super spændende at få lavet en personlighedstest på mig selv, det har jeg aldrig prøvet før og jeg har faktisk heller ikke rigtig troet på, at det ville ændre noget i mig.
Men resultatet gav meget mere mening end jeg lige havde regnet med, det har også resulteret i, at jeg har brugt min personlighedstest/mine talenter meget efterfølgende, både privat og professionelt.
Selve teamdagen vi havde, som tog udgangspunkt i vores divisions talenter, har gjort stort indtryk på mig og jeg fik personligt, rigtig meget ud af dagen. Iris var rigtig god til, at få dannet overblikket for os, få uddybet de forskellige talenter og give os redskaber til, hvordan vi skal bruge dem fremadrettet. Det gav både en meget større selvforståelse, men også et rigtig godt overblik over, hvor mange forskellige talenter vi hver især besidder.
Vi har brugt det meget i hverdagen sidenhen og vi har på en måde, fået en langt større forståelse og respekt for hinanden, da vi er blevet langt mere opmærksomme på, at vi alle har forskellige styrker og svagheder. På den måde, er vi også blevet mere bevidste over, at udnytte hinandens talenter bedst muligt til, at bringe os foran, fremfor, at sidde fast i gråzonerne og bruge for meget tid på vores svagheder. Vi har også valgt, at hænge vores talenter op ved siden af vores tavle, så vi hele tiden husker på, at bruge krudt på det, vi nu er bedst til”.

Jeg kan kun anbefale at komme i gang”.

Lars Ringsted
Indehaver- Danbolig Niels Hald

“Mit samarbejde med Iris Engelund om talenter, og den test der blev udført på mig, har virkeligt givet mig nogle værktøjer til hvordan jeg selv skal agere i visse situationer i min daglige ledelse.
Det som denne test har bevist overfor mig selv, men også overfor min ledergruppe, er hvordan de kan “udnytte ” mine stærke sider bedst muligt , som så har givet nogle bedre resultater og en bedre forståelse, hvorfor man sommetider reagerer som man jo nogen gange gør”.

Jan Lehmann Hansen
Adm. direktør Knudsen Plast A/S

“Vi fik udarbejdet talentprofiler for hver medarbejder og efterfølgende afholdte vi en workshop, hvor vi gik i dybden med profiler og disses betydning i vores arbejde. Det var en rigtig god og lærerig dag. Og vi har efterfølgende arbejdet videre med aktivt at få vores talenter sat i spil i vores job og i forhold til vores kerneopgave i vores afdeling.
Selvom workshoppen var arrangeret i arbejdssammenhæng, er der ingen tvivl om, at vi hver især også har lært noget til brug i privaten 🙂
Jeg er ikke i tvivl om, at det fokus jeg har fået på de forskellige talenters betydning for vores ageren, er en viden, jeg vil kunne gøre brug af i mange sammenhænge, så jeg er virkelig glad for, at vi afholdte denne workshop.
Iris er en dygtig formidler og et behageligt væsen, så det var en rigtig god oplevelse. Så tak for det”.

Mai-Brit Berg
Digitaliserings- og datasikkerhedskonsulent. Fredericia Kommune

“Hej Iris
At deltage på dit kursus har bogstavelig talt givet mig et nyt liv.
Det er store ord – men ikke desto mindre rigtigt.
Jeg er dig stor tak for, at vore veje er krydset.

Jeg er efter 25 års partnerskab i Antracit startet for mig selv som konsulent og vejleder med et miks af produkter bestående af
Databaseopgaver i tilknytning til Antracit (15%)
FLIER – app for netværk (15%) og
som seniorkonsulent hos Musskema.dk (70%)

Jeg fik modet til at springe ud på dybt vand efter at have set din analyse af mig, og fik indset at jeg rent faktisk er god til det, jeg laver. Jeg fik det job/opgaven som seniorkonsulent, som jeg nævnte for dig i mailen nedenfor.

Det sjove var, at musskema.dk faktisk havde haft mig i kikkerten for et job. Det tog derfor ikke lang tid før, at aftalen var på plads.

Nu ligger der er stort arbejde foran mig med at bygge det nye op.
Det skal nok gå – jeg kigger jo bare efter mine talenter.

Og kan jeg ikke, er jeg sikker på at du kan hjælpe.

Endnu en gang – tak for et godt kursus.

De bedste hilsner
John”

John
Antracit

“Foredragsholderens tema var meget interessant og gav stof til eftertanke. Interessant emne.
Lærte en del af foredraget. Foredraget gav lidt indsigt i vores forskelligheder.
Spændende foredrag. Et sjovt foredrag med stof til eftertanke.
Foredraget var godt og kunne godt tænke mig , der blev lavet en kursusdag om emnet.
Inspiration fra foredraget på forskellige talenter og har anbefalet det på min arbejdsplads.
Et fantastisk foredrag.
Lærte noget om personlighed og hvordan den kommer til udtryk.
Et tankevækkende foredrag, som gav rigtig god mening.
En ”wow” oplevelse i forhold til talent foredraget”.

Mogens Eriksen
Teknisk Landsforbund

“Iris er en begavelse af rang – stort talent i sig selv.
Iris har på ganske få timer formået at synliggøre de styrker, der ligger i vores teams forskellighed. Hun har også været en stærk sparring for ledelsen omkring strategi og processer i forhold til projektstyring. At arbejde med ens talenter og ens medarbejders talenter giver meget hurtig effekt, og det er ligesom at få installeret i GPS – nu er vejen frem sole-klar”.

Rene Hansen
CEO at Your Business ApS

“Det var rigtig godt – meget brugbart, dejligt. Mark har allerede mange ideer både i forhold til os og til den verden, han er en del af på arbejdet – og jeg ser med større fascination og glæde på den idé-righed, end jeg har gjort på det seneste. God måde at blive mere bevidst i sine observationer og dermed også mine og vores reaktioner. Endnu en gang tak ;-)”.

Marianne Malm
Cand. psych

“Et meget givende og inspirerende foredrag , hvor jeg virkelig fik noget at tænke over.
Jeg blev inddraget i foredraget, som var med til at gøre det meget livligt og håndgribeligt.
Iris og hendes talentanalyse kan klart anbefales”.

Martin
Regionschef – Netsøg Sjælland

“Kære Iris,

Jeg siger tak for en spændende coaching i går.
Mit lærende talent blev jo ‘bespist’ – herligt…

Det var absolut brugbart, meget spændende. Og en rar fornemmelse af arbejde med sine talenter, der helt automatisk stempler ind og ud, når de stimuleres eller ikke. Helt anderledes end at tale om sine kompetencer, resultater – alle de ‘kolde’ facts, som efter min bedste overbevisning ikke giver en skarp profil på et menneske.
Jeg vil forsøge at bruge og inkorporere min nye viden om talenter i min jobsøgning samt kommunikation i mit netværk”.

Charlotte Birkelund Rahe
Rahe

“Tak for et enormt spændende foredrag i søndags.

Jeg har før taget tests som MBTI og Enneagrammet, men jeg synes, det er svært at bruge dem til noget konkret. Det virker, som om jeres talenttest er langt mere anvendelig i hverdagen.

Endnu engang tak for dit inspirerende foredrag, der har sat gang i en masse tanker hos mig”.

Mette Bundgaard Laursen
Mensa

“Tusind tak for i dag, det har virkelig været inspirerende.
Det er et simpelt og overskueligt system. Når resultatet bliver formidlet kompetent og specifikt til den enkelte bruger, kan alle få glæde af det.
Vi har lært at se hinandens talenter som noget, der kan hjælpe os til at hjælpe hinanden og kommunikere bedre. Vi taler om vores venners tydelige talenter og er måske på vej til at være mere tilgivende overfor dem, hvis nontalenter er vores talenter. Tak Iris. Måtte alle drage nytte af dette fede værktøj!”.

Ziff og Frederik

”Tak for et godt oplæg, der kom hurtigt til kernen, var konkret og ikke mindst effektivt, da man ikke kan undgå at reflektere over emnet og sig selv med det samme, eftersom emnet er ret så vigtigt for enhver medarbejder, der ønsker at gøre indtryk, opnå resultater, udvide sit netværk og have et godt samarbejde med andre. At du oveni er en levende underviser der inddrager kursisterne og netop selv udstråler den positive energi, du underviser om, gør blot hele oplevelsen endnu bedre. Jeg gik selv fra mødet med flere tanker og en beslutning om at afprøve tingene med det samme i min omkreds”.

Jacob
Produktchef, Satair

“Lidt feedback på dit foredrag i BearsPLUS 2,0:

Vi havde den store glæde, at have Iris Isabella Engelund som foredragsholder.

Foredraget ”Sæt dit talent i spil” blev rigtig modtaget til vores morgenmøde.

Tilbagemeldinger lød sådan.

”Den måde vi kan bruge vores talenter i vores daglig arbejdsdag er spot on”

”Spændende måde at se sig selv, men også på min arbejdsplads”

”Det skal bruges i vores organisation – Så bliver vi langt mere effektive”

”Interessant måde at lære på. Som at leg på, men også effektivt.
“.

Anders Andersen
Sponsorchef - Bakken Bears

“Jeg har virkelig fået en masse energi af vores møde. Jeg er klar til begynde at arbejde med min egen profil samt mine medarbejders. Jeg har faktisk lige givet en opgave til min Grøntchef, som passer ind i hans profil. Hvor jeg har selv lavet forarbejdet med min egen brainstorm, og ladet ham arbejde videre med analyse-delen. Det er bare vildt fedt! 🙂

Jeg synes du gav mig en rigtig god talent coaching, som er håndgribelig og jeg kan arbejde med. Jeg kan allerede mærke at min hjerne er begyndt at tænke i de baner, hvor jeg lytter efter andres talenter for at kunne kommunikere bedre og motivere og fodre deres talent. Når jeg er tilbage fra ferie, vil jeg invitere alle mine ledere ind til en snak om hvordan de vil beskrive professionalisme. Jeg håber inden for kort tid at kunne klarlægge de øverste 3 talenter hos mine 6 ledere, så det bliver nemmere at arbejde med dem.

Det der også har været en stor hjælp er, at jeg nu kan acceptere at mine medarbejdere ikke har samme tempo som jeg selv. Det har tidligere været til stor frustration, hvilket har kostet en hovedpine eller to”.

Niels Hjermlind
Grøntchef Kvickly

“Efter at have taget en online talent-test, deltog jeg I en foredrag, som underbygger testen. Det kan beskrives med ét ord: SUPER…!
Efterfølgende har jeg fået en udbydende forklaring på min talentrapport, og har haft stor fornøjelse og glæde af denne udbydende forklaring.

Som ejer og leder at en mindre virksomhed, vil jeg se det som usandsynligt, at jeg ansætter medarbejdere uden de har gennemgået talent-testen.

Tak for et godt foredrag, og fremadrettet samarbejde”.

Christian Steenfat
Direktør, Netsøg - Dit lokale forretningsnetværk

“Tak for et godt foredrag. Jeg synes det gjorde lige hvad det skulle! Stof til eftertanke, humørspredning, refleksion over egen praksis og meget andet.
Jeg har fået rigtig god respons på dit foredrag efterfølgende, så det skal jeg gerne anbefale :-)”.

René Jakobsen
Feldballe Friskole

“Tak Iris Isabella Engelund for super fedt “talent til succes”- arrangement idag”.

Bent-Erik Munch
Underviser & SKP instruktør hos NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN

“Det har været en stor tilfredsstillelse og meget givende for mig at være med i arbejdet med at finde både egne, men også mine kollegaers talenter – også som helt ny medarbejder har det været super godt, og jeg kom hurtigt til at lære mine kollegaer at kende. Jeg har det med hver dag overfor mine kollegaer og chef, samarbejdspartnere – og ikke mindst mig selv.
Iris er utrolig sprudlende i sin formidling, meget sød og hjælpsom til de svære samtaler, der også kommer ind over i sådan et forløb. Jeg har følt mig i helt utroligt trygge hænder og virkelig fået meget med jobmæssigt og personligt, tak 🙂
Sæt dit talent i spil og grib arbejdsglæden”.

Ann Charlott Veber
Kursuskoordinator

”Med Iris som coach er jeg blevet mere bevidst om i hvor høj grad vores individuelle talenter styrer vores adfærd. Jeg kender nu mere til mine egne styrker og svagheder, og forstår bedre andres motiver ved at være bevidst om deres talenter. Oveni coaching til (selv)indsigt på talenter, har Iris foreslået mig en række konkrete arbejdsmetoder. Noget af det der har virket bedst for mig er:
at modne ideer længere tid inden de igangsættes, en planlægningsstruktur for implementeringen af strategiske opgaver og en ledelsesplan. Iris coaching har gjort en kæmpe forskel for mig i mit samarbejde med kolleger og medarbejdere, og den har dermed også givet bedre faglige resultater”.

Carsten Giesel
Head of R&D
1 Response
Iris Engelund, www.irisengelund.dk sæt dit talent i spil

Vil du vide mere om talenter?

Skriv din e-mail her og modtag løbende ny viden inden for strategisk talent-udvikling og hør om de erfaringer og resultater, der bliver skabt ved at sætte fokus på talenter. 

Du vil modtage viden ca. 12 gange om året. 

 

Du er hermed lukket indenfor i klubben. Glæd dig til masser af viden!