Foredrag og kurser

Download materiale

Foredrag

Sæt dit talent i spil

Teamdag

Sæt dit talent i spil

Hent mit oplæg

Play your talent

Sæt dit talent i spil og skab motivation, effektivitet og arbejdslyst.

Hvad handler det om?
Få svaret på hvorfor de fleste mennesker tænker: ”Hvorfor gør de andre ikke bare som mig – det kan da ikke være så svært” og hvordan vores forskellige logik, både kan være det der tager vores energi i vores samarbejde, men også er det der giver os nye muligheder. I dette underholdende og interaktive oplæg hvor alle i teamet bliver inddraget, sættes der fokus på det skjulte talentpotentiale i teams. Med denne vinkel, bliver det tydeligt, hvordan motivation, effektivitet og opgaveløsning kan højnes på en måde, som med det samme vil skabe værdi for teamet.

Ofte er det ikke klart for os, hvilket talentpotentiale vores team egentlig besidder, da mange mennesker ikke kender deres talent i dybden og derfor ikke er i stand til at kommunikere deres reelle behov og bygge bro til hinandens talenter. Mangler vi denne essentielle viden i hverdagen, er der et stort talentpotentiale vi går glip af og der kan opstå konflikter og teams der ikke arbejder optimalt sammen. At sætte talenter i spil, handler om, at vi i vores teams, bliver i stand til at forstå dybden af alle menneskers talentpotentiale, hvordan vores skjulte talenter udspiller sig og hvor vi lærer at bygge bro til hinandens talenter.

I vil blive ført gennem en rejse hvor dagligdagens klassiske problemstillinger bliver belyst og hvordan man med simple indsigter og refleksioner, kan forandre hverdagens processer til at være mere i flow.
Foredraget vil med garanti efterlade et tankevækkende indtryk og give et løft i rummeligheden og arbejdsglæden.
 
Under oplægget gøres brug af LIVE løsningen Play Your Talent, som er en app hvor man på 12 minutter kan få adgang til sit eget talent potentiale. Med denne viden skabes der øjeblikkeligt et rum for at tale konkret om talenter og som giver teamet et sprog til når man skal samarbejde og forstå hinandens udgangspunkt. Med denne løsning får man værdi af oplægget længe efterfølgende, da man har et konkret værktøj at vende tilbage til og skabe dialog omkring. Man kan også vælge at køre oplægget uden værktøjet, hvis det ønskes.  

Et foredrag

Vil hurtigt bringe hele organisationen ind i en talentudviklingstankegang, som vil motivere til et fælles fokus på, hvordan talenterne kan komme i spil – på en humoristisk måde og tankevækkende måde. Udbyttet af min undervisning er, at virksomheden eller teamet får et fælles ”talentsprog”, der vil åbne op for en ny og anderledes kommunikation og samarbejdsform.

En teamdag

Giver virkelig mulighed for at få skabt en spændende dialog og der kommer nye handlemuligheder og læsninger på bordet i forhold til hvordan alles talenter kan komme bedre i spil. Dagen er krydret med teamøvelser og her bliver det tydeligt, hvordan opgaveløsning, samarbejde og kommunikation kan forbedres. Vi opdager hvorfor vi er motiverede nogle gange og andre gange demotiverede, hvorfor vi “tricker” på hinanden, hvorfor vi tænker: hvorfor gør de andre ikke bare som mig, det kan da ikke være så svært. Resultatet efter en teamdag er at der er en helt anden bevidsthed og fokus på at bidrage med sit talent til samarbejde og opgaver og et sprog for hvordan man fremover kan bruge talenter bedst muligt.

Konkret beskrivelse af et oplæg:

  • Teoretisk tilgang.
  • Indblik i egne og andres unikke talenter.
  • Positive sider og udfordringer ved talenter.
  • Dialog og arbejde med teamets udfordringer, ud fra en ny fælles forståelsesramme.
  • Inkluderende øvelser og cases undervejs.

Vil du vide mere?

Se Intro til Play Your Talent​

Få et indtryk af underviseren Iris Isabella Engelund