Om Iris Isabella Engelund

Om Iris

KEYNOTE SPEAKER
CEO & FOUNDER PLAY YOUR TALENT
BOARD PARTNER

Jeg har haft den unikke mulighed for at inspirere og påvirke over 30.000 mennesker i mine keynotes, i at spotte og udvikle deres talenter og potentiale og jeg brænder hver eneste dag, for at skabe en verden hvor det menneskelige talent er i spil både i erhvervslivet og på uddannelsesområdet.
Gennem mine koncepter og operationelle metoder har jeg været i stand til at hjælpe virksomheder og organisationer med at styrke teamsamarbejdet, forbedre kommunikationen og løse opgaver på en talentfuld måde. Jeg har set, hvordan talentudvikling kan løfte effektiviteten, væksten og arbejdsglæden i en organisation, samtidig med at den fastholder og tiltrækker de mest talentfulde medarbejdere.Til at understøtte metoder og teori, har jeg udviklet det digitale og smarte talentudviklings værktøj Play Your talent, som kan få mange tusinde menneskers talenter frem i lyset på en sjov og engagerende måde og som skaber indsigter og resultater med det samme.
Resultatet af mit arbejde er markant, når virksomheden er åben overfor at tage de simple strategier til sig. Ja, nogle virksomheder har vækstet 300%!
Det er mit mål at hjælpe mange tusinde flere mennesker og virksomheder med at opdage og udvikle deres skjulte talenter og potentiale. Jeg tror på, at ingen talenter skal gå til spilde, og jeg er fast besluttet på at fortsætte med at inspirere og sætte fokus på at det menneskelige talent skal meget mere i spil. Af samme grund sidder jeg bestyrelsen for Fonden for entreprenørskab, da jeg virkelig støtter omkring at skabe en fremtid med endnu flere talentfulde individer og succesfulde organisationer.
Jeg kan tilbyde dig og din virksomhed et spændende og tankevækkende indblik i, hvordan du kan arbejde konkret og simpelt med talentudvikling i form af foredrag, teamdage, strategiforløb og individuel talentcoaching.

Se Intro til Play Your Talent

Få et indtryk af underviseren Iris Isabella Engelund